Mi a Pro Lung hatóanyag?

Pro-Lung™ hatóanyag – A SmokeMate™ E-cigaretta lelke

 

A Pro-Lung™ folyadék a SmokeMate™ e-cigaretta azon része, melyet pára formájában füst helyett belélegzünk.

De mi is ez az anyag? Mi fán (bokorban, föld alatt) terem  a Pro Lung™, honnan jött, hogyan működik és miben segíthet Neked?

Biztosan Neked is van olyan emléked, amikor egy gőzölgő tál kamilla fölé hajolva számoltad a perceket egy hideg téli napon. Az „inhalálás” eredménye pedig a könnyebb légzés, a felszakadozó köhögés és a gyorsabb gyógyulás lett.

A Pro-Lung™ is hasonlóan működhet, csak a gőzölgő tál helyett a SmokeMate™ elektromos cigarettát használod, és nem kamillagőzt, hanem Pro-Lung™ párát szívsz a tüdődbe.

A Pro-Lung™ egy speciális anyag, melyet zöld teából, különleges eljárás során nyernek ki. Olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek egyes kutatások során segítettek már pozitív eredményeket elérni a rák elleni harcban (például EGCG = Epigallokatekin – gallát). Valójában éppen ez volt a célja azoknak a kínai rákkutató professzoroknak, akik Detroitban kifejlesztették a Pro-Lung™-ot.

Fontos, hogy a Pro-Lung™ nem gyógyszer!

Magyarországon az elektromos cigaretták rendkívül negatív állami megítélése okán patikákban nem is kapható! Ettől függetlenül Svájban, Csehországban és Franciaországban már igen.

Összegyűjtöttünk néhány tőlünk független oldalt, amely az EGCG jótékony hatásáról ír:

Egy érdekes cikk a naturhírek.hu-n. az EGCG és a testsúly összefüggéseiről.

Megtetszett a SmokeMate elektromos cigaretta? Nézz körül webáruházunkban és rendeld meg a Neked megfelelőt!

Kérdéseid maradtak? Tedd fel a számodra szimpatikus elérhetőségen!