Kiknek ajánljuk?

Kiknek ajánlott a SmokeMate™ elektromos cigaretta?

Dohányosoknak, akik még nem hozták meg azt a döntést, hogy felhagynak ezzel a káros szenvedéllyel, de szeretnének pöfékelni az olyan helyeken (szórakozóhely, munkahely stb.), ahol a törvények tiltják a dohányzást.

Dohányosoknak, akik ellensúlyozni akarják a dohányzás káros hatásait, de még nem kívánják abbahagyni a dohányzást. (ismerd meg a Pro-Lung™ hatóanyagot!)

Dohányzásról leszokóknak, akik keresik a köztes utat, hogy a leszokás minél könnyebb legyen.

Környezettudatos dohányosoknak, akik nem akarják barátaik, családtagjaik egészségét károsítani szenvedélybetegségükkel.

Fiataloknak, akikben még nem erős a függőség. Hidd el, a dohányzás ma már nem „menő”, jobb, ha minél előbb megszabadulsz tőle.

 

Hol használható a SmokeMate™ elektromos cigaretta?

A SmokeMate™ elektromos cigaretta bárhol használható, hiszen semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, mégis arra kérünk, hogy csak olyan helyen használd, ahol nem zavarsz vele másokat, hiszen az avatatlan szemnek nem egyértelmű, hogy ami a kezedben van, az nem rombolja az egészségüket.

Hogy minden félreértést elkerülhess, javasoljuk, midig legyen nálad a termék leírása, így vita esetén van egy remek érved. Persze a legjobb, ha erre nem kerül sor. Egyszerűen ott használd, ahol engedélyezett a hagyományos elektromos cigaretta használata.

Mik a SmokeMate™ elektromos cigaretta mellékhatásai?

A SmokeMate™ elektromos cigarettának nincsenek mellékhatásai. Valamely összetevővel szembeni allergia esetén NE használd termékünket!

Milyen ízekben kapható?

A SmokeMate™ elektromos cigaretta jelenleg a következő ízesítésekkel kapható:

Pro-lung™ Klasszikus
Kávé, Cola, Szárított gyógynövény, Csokoládé,

Gyümölcs ízek:

Mézes-barack, Meggy, Vörös szőlő, Citrom, Eper-menthol, Sárgadinnye, Zöldalma,

Dohány ízek:

Klasszikus dohány, Mild-seven, Camel, 555, Szivar

 

Mennyi ideig elég egy patron?

Ez nagyban függ a felhasználó szokásaitól, ezért erre a kérdésre nincsen pontos válaszunk. Amennyiben még újdonság számodra az e-cigaretta, javasoljuk, hogy próbáld ki az eldobható e-cigit. Így kis költségből, saját szokásaidnak megfelelően tudod kalkulálni a fogyasztásodat, és lemérheted, hogy menniy ideig is tart egy patron.